- Aparatura medicala --
ASCENDIOPARAXIS

SAV-IOL

Aparatura medicala si instrumente medicale

Swiss Vision Advanced (SAV-IOL) este un producător elvețian de lentile intraoculare inovative de înaltă calitate concepute pentru chirurgia cataractei. Compania a fost încorporată în 2009 pentru a dezvolta o nouă lentilă care să permită o viziune continuă utilizând tehnologia patentată EDOF numită Instant Focus. Activitatea comercială a început în ianuarie 2016 odată cu lansarea obiectivului hibrid premium "InFo". De atunci, SAV-IOL își extinde constant portofoliul de obiective intraoculare utilizând tehnologia EDOF pentru a oferi soluții de vârf pentru pacienții din întreaga lume care suferă de cataractă.

Produse SAV-IOL

Produse furnizor


EDEN


EDEN este un cristalin artificial premium hibrid cu tehnologieEDOF conceput pentru a corecta vederea în urma operației de cataractă. Dezvoltat și fabricat în întregime în Elveția, aceast cristalin artificial de înaltă calitate oferă printr-o combinație reușită de trei elemente optice refractiv, difractiv, asferic, o plajă continua acuității vizuale de la aproape până la distanță cu minimalizarea disturbanțelor vizuale potențiale.

La baza cristalinului artificial multufocal EDEN se află tehnologia revoluționară EDOF "Instant Focus". Pentru a asigura centrarea optimă și stabilitatea necesară în sacul capsular, EDEN beneficiază de un design tip buclă închisă al hapticelor. Instant Focus este o tehnologie avansată patentată EDOF, dezvoltată pentru a înlocui acomodatia naturală a cristalinului uman. Ca element optic asferic de înaltă precizie practicat în centrul cristalinului, Instant Focus extinde adâncimea de focalizare între vederea la apropiere și cea intermediară.

Această tehnologie de ultimă oră transformă unda incidentă într-un fascicul pseudo-nondifractiv (PNDB-Pseudo Non Difractive Beam) care permite o constantă rezoluție și intensitate luminoasă pe retină. În consecință, Instant Focus permite o vedere la apropiere și intermediară constantă fără evenimente vizuale nedorite cu o neuroadaptare rapidă; prin urmare, un nivel mai ridicat de confort pentru pacient.HARMONIS


Harmonis este un cristalin artificial EDOF cu o înaltă personalizare finală oferind pacienților o lentilă intraoculară care se potrivește cel mai bine nevoilor lor individuale. Swiss Advanced Vision produce cristalinul artificial Harmonis la cerere în Elveția, folosind echipamente de înaltă precizie și controale stricte de calitate.

Utilizând un configurator online dedicat care conține configurații optice predeterminate, chirurgii, împreună cu pacienții lor, pot defini și previzualiza rezultatul vizual dorit înainte de a comanda lentila. Parametrii configurabili includ rate ale acuității vizuale pentru apropiere, intermediară și distanță, în plus față de performanțele fără precedent ale tehnologiei revoluționare EDOF.

Instant Focus este o tehnologie optică patentată, proiectată pentru a extinde adâncimea de focalizare. Această tehnologie unică permite o vedere optimă la orice distanță, fără disfotopsie, cu o constantă rezoluție și intensitate a luminii. Instant Focus folosește un element asferic în centrul lentilei care induce modificări minore a undei luminoase transmise. Acest lucru permite un maxim continuu de lumină de-a lungul lungimii dioptrice a ED0F. Fasciculul numit Pseudo-Nondifracting Beam (PNDB) este caracterizat printr-un punct focal suficient de lung pentru a acoperi vederea de aproape și intermediară.LUCIDIS


LUCIDIS este un cristalin artificial avansat, conceput pentru a corecta vederea în urma operației de cataractă. Ridicând standardul cristalinelor artificiale, LUCIDIS combină în mod ideal robustețea dovedită a cristalinelor monofocale cu performanțele fără precedent ale tehnologiei revoluționare EDOF (Extended Depth Of Focus) "Instant Focus".

Printr-o combinație specială de elemente optice refractive și asferice, LUCIDIS permite o vedere netă la departare, cu extindere spre vederea la apropiere și intermediară. Pentru a asigura centrarea optimă și stabilitatea necesară în sacul capsular, LUCIDIS beneficiază de un design tip buclă închisă al hapticelor. Instant Focus este o tehnologie avansată patentată EDOF, dezvoltată pentru a înlocui acomodatia naturală a cristalinului uman. Ca element optic asferic de înaltă precizie practicat în centrul cristalinului, Instant Focus extinde adâncimea de focalizare între vederea la apropiere și cea intermediară.

Această tehnologie de ultimă oră transformă unda incidentă într-un fascicul pseudo-nondifractiv (PNDB-Pseudo Non Difractive Beam) care permite o constantă rezoluție și intensitate luminoasă pe retină. În consecință, Instant Focus permite o vedere la apropiere și intermediară constantă fără evenimente vizuale nedorite cu o neuroadaptare rapidă; prin urmare, un nivel mai ridicat de confort pentru pacient.Contact

Completati formularul de mai jos pentru mai multe informatii